Senior Project Manager, infraprojektit, Gasgrid – Espoo


Vihreä harppaus tarvitsee vetyvoimaa, sillä vety on paras mahdollisuutemme heittää hyvästit fossiiliselle energiantuotannolle. Vedyn avulla Suomi voi kirittää koko maailman kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Haemme nyt uuden energian tekijöitä takomaan virrat päälle suomalaiseen vetyverkkoon.

Osana uutta strategiaamme kiihdytämme tahtia energiasiirtymässä ja nyt tehtävämme on myös rakentaa kansallinen, rajat ylittävä vetyverkko. Reilun viiden vuoden päästä siihen on jo kytketty iso osa teollisuusasiakkaista. Tämän mahdollistamiseksi ja tarvittavan osaamisen varmistamiseksi perustamme kokonaan uuden laajojen infrastruktuurihankkeiden suunnittelu- ja rakennuttajaorganisaation Gasgridin sisälle.

Haemme uuteen yksikköömme keskeiseen rooliin sinua Senior Project Manager, infraprojektit

Tehtävänäsi on toimia vetyinfrastruktuurin käytännön toteuttamisen etulinjassa – vastaat laajan vedyn siirtojärjestelmän putkistoinfran rakentamisen valmistelun, teknisen suunnittelun ja rakennuttamisen johtamisesta. Tämä tarkoittaa käytännössä merkittävää osuutta Perämereltä Etelä-Suomeen ulottuvassa kansallisessa vetyinfrastruktuurissa. Projektimme linkittyvät suuriin kansainvälisiin hankkeisiin, joissa olemme mukana. Kyseessä ovat siten mittakaavaltaan ja kokonaisratkaisultaan poikkeukselliset rakennushankkeet, jotka vaativat hyvin laajan sidosryhmäkentän kanssa työskentelyä ja asioiden yhteensovittamista toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Yksin tehtävästä ei kuitenkaan tarvitse suoriutua, vaan tukenasi on kokenut Gasgridin projektitoteutuksen asiantuntijajoukko tukemassa osaamisellaan projektien suunnittelu-, hankinta-, luvitus-, maankäyttö-, turvallisuus- ja johtotehtäviä.

Työtehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Toimipisteesi voi sijaita Espoossa tai Kouvolassa, mutta keskustelemme mielellämme hybridityö- / monipaikkatyömahdollisuudesta muualla Suomessa. Esihenkilönäsi toimii projektitoimiston päällikkö.

Tehtäviisi kuuluu

  • Johdat Gasgidin vedynsiirtojärjestelmän putkistoinfrastruktuurin liittyviä laajoja projektikokonaisuuksia. Mahdollisesti mukana on myös putkistoon liittyvien laitoshankkeiden osuuksia. Vastaat projektien tavoitteiden, aikataulun ja budjetin saavuttamisesta, ja raportoit toteutuksesta Gasgridin projektiprosessin mukaisesti.
  • Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa, ja yhdessä määritätte projekteille tavoitteet ja reunaehdot. Osallistut omien projektiesi ohjausryhmätyöhön ja hallitset sekä sisäisiä että ulkoisia sidosryhmiä.
  • Vastaat suunnitteluttamisesta ja rakennuttamisesta infran omistajan roolissa, johdat ja ohjaat projektiryhmiä sekä palvelua tuottavia alihankkijoita.
  • Alkuvaiheessa työ keskittyy projektien selvitys- ja suunnitteluvaiheeseen, ja tulevina vuosina toteutus- ja rakennuttamisvaiheisiin.
  • Osallistut projektitoiminnan kehittämiseen sekä erikseen sovittaviin koko yhtiötä sekä yhtiön strategiaa tukeviin hankkeisiin ja kehitystehtäviin.

Meistä olisi huippua, jos sinulla olisi

  • Näyttöjä menestyksekkäästä laajojen infrastruktuurihankkeiden johtamisesta suunnittelusta toteutukseen sekä vähintään 5 vuoden kokemus vaativista projektipäällikön tai projektijohtajan tehtävistä.
  • Meitä kiinnostaa erityisesti kokemuksesi laajoissa putki/johto/väylä -tyyppisissä projekteissa, joissa luvitukseen ja maankäyttöön liittyvät asiat koskettavat useamman hallinto-organisaation vastuualueita. Kokemuksesi voi olla hankittuna esimerkiksi tilaajan/omistajan, konsultointiyrityksen (EPCM) tai rakennuttajatoimen kautta.
  • Monipuolista osaamista ja taustaa projektien elinkaaren eri vaiheista ml. esiselvitykset, suunnitteluttaminen, hankinta ja rakennuttaminen. Julkisen hankinnan kokemus katsotaan eduksi.
  • Innostusta perehtyä vetyteknologiaan ja uudentyyppisen infrastruktuurin rakentamiseen ja rakennuttamismallien kehittämiseen
  • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
  • Oma-aloitteisuutta, itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta ja hyvää priorisointikykyä
  • Kykyä strategisen tason pitkäjänteiseen ajatteluun ja laajojen kokonaisuuksien hallintaan
  • Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta

Gasgridilla ruokimme toistemme innostusta ja annamme jokaisen loistaa. Katseemme on tulevaisuudessa ja näytämme sinne suuntaa – kannamme ylpeinä vastuumme tästä päivästä ja huomisesta. Teemme työmme luotettavasti ammattitaidolla, pidämme huolta toisistamme ja palvelemme asiakkaiden ja yhteiskunnan etua.

Tarjoamme sinulle

  • Vastuullisen, mielekkään ja yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn. Mittaamme henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisillä kyselyillä ja viime henkilöstökyselyn tulokset olivat erinomaisia (4,17/5 ja eNPS 68). Vahvuuksiksi koettiin yhteiskunnallisesti merkittävä työ mukavassa työporukassa, esihenkilötyö ja johtaminen sekä turvallisuus ja vastuullisuus kaikessa tekemisessä.
  • Mahdollisuuden vaikuttaa konkreettisesti tulevaisuuden ratkaisujen kehitykseen
  • Hyvät kehittymismahdollisuudet oman työn ja osaamisen suhteen
  • Ammattitaitoiset, innostuneet ja sitoutuneet kollegat
  • Turvallisen, modernin ja luotettavan työympäristön, jossa osaamistasi ja näkemyksiäsi arvostetaan 
  • Yrityskulttuurin, jossa painottuu asiakaslähtöisyys, ketteryys ja rohkeus katsoa eteenpäin
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja bonusjärjestelmän
  • Joustavan hybridityöskentelymallin

Työtehtävässä on kyse turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitetusta tehtävästä, minkä vuoksi hyväksytty turvallisuusselvitystä koskeva todistus/lausunto on yksi tehtävän täyttämisen edellytyksistä. Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus.

Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Kuulostaako paikka omalta? Meillä Gasgridilla sinulla on mahdollisuus olla mukana tekemässä energiavallankumousta. Jos haluat olla mukana muovaamassa tulevaisuuden energiaratkaisuja, liity vetyvoimaiseen joukkoomme! Hae viimeistään 9.6.2024 hakupainikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Projektiyksikön päällikkö Ossi Falck 31.5. klo 10-12 ja 6.6. klo 11-13 puh. 0400 923 927 ja MPS:n konsultti Jaana Jaatinen, puh. 020 746 9690.

Gasgrid on kaasujen siirrosta ja siirtojärjestelmästä vastaava verkonhaltija Suomessa ja kansallisen vetyverkon rakentaja. Valtionyhtiönä tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Gasgrid-konsernin muodostavat emoyhtiö Gasgrid Finland Oy sekä tytäryhtiöt Gasgrid vetyverkot Oy ja Floating LNG Terminal Finland Oy. Lue lisää: gasgrid.fi



Source link