MEKAANIKKO FLEXO-POWER PORVOO, Oikea Konekauppa Oy – Porvoo


Oletko vastavalmistunut mekaanikko tai kokenut tekniikan ammattilainen? Nautitko itsenäisestä työskentelystä rennossa ja hauskassa porukassa? Liity ammattitaitoiseen tiimiimme Porvoossa!

Oikea Konekauppa Oy on voimakkaassa kasvuvaiheessa ja tarjoaa tytäryhtiöidensä kautta vuosikymmenien osaamisen paikallisten asiantuntijoiden voimin. Yhtiöön kuuluvat tällä hetkellä Flexo-Power Porvoosta, Kone-Viitasalo Raisiosta, Konetarvike Viitasaarelta, Koneliike Olenius Helsingistä, Radical Motors Porista sekä ammattiasiakkaiden koneita ja laitteita maahantuova ja myyvä Hautala Service Oy.

Oikea Konekauppa on lämminhenkinen asiantuntijaverkosto, joka neuvoo oikean tuotteen valinnassa sekä huoltaa ja korjaa laitteet yhtä huolella kuin omansa.

Oikeasta Konekaupasta löytyvät oikeat tuotteet, avulias ja asiantunteva henkilökunta sekä laadukas huolto kaikille laitteille. Myymme ja huollamme markkinoiden parhaat pienkoneet, menopelit, työkalut ja tarvikkeet vuosikymmenien kokemuksella.

Etsimme Porvooseen Flexo-Powerin toimipisteeseen ripeää ja tunnollista mekaanikkoa, joka hoitaa työnsä ylpeydellä ja intohimolla. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat mönkijöiden (Can-Am), moottorikelkkojen (Lynx ja Ski-Doo) sekä Husqvarnan ja Stigan pienkoneiden varustelu-, huolto- ja korjaustyöt. Meillä työskennellään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta toivomme sinulta myös hyviä tiimityöskentelytaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Menestyminen työssä edellyttää sinulta:

  • Loogista teknistä ajattelukykyä
  • Työtä pelkäämätöntä asennetta ja joustavuutta
  • Halua oppia uutta ja kehittyä alalla
  • Vastuunottokykyä
  • Tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Huipputason työvälineet
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Monipuolisen ja vastuullisen työn
  • Mahdollisuuden kehittyä alalla
  • Hauskat ja innostavat työkaverit
  • Mielenkiintoiset tuotteet

Työsuhteen tyyppi on täyspäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään päivävuorossa, aloitus sopimuksen mukaan.

Koetko olevasi oikea henkilö tähän pestiin? Lähetä meille hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.6.2024. Rekrytointiprosessista vastaa Barona ja työsuhde solmitaan Flexo-Power Oy:n kanssa.

Tietoturvasyistä emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia, joten jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta.

Lisätiedot (sesonkikiireiden puitteissa):

Antti Hautala, kauppias, Flexo-Power, puh. 0504433531

Jari Viitasalo, huoltoliiketoiminta, Oikea Konekauppa, puh. 0400455423

Jos emme ehdi vastata puhelimeen, lähetäthän perään tekstiviestin, niin soitamme takaisin.

Hae paikkaa viimeistään 20.06.2024 20:59 mennessä.

Oikea Konekauppa Oy

Oikea Konekauppa yhdistää parhaat pienkoneliikkeet verkostoksi, joka palvelee mutkattomasti myös netissä.Oikea Konekauppa tarjoaa vuosikymmenien osaamisen paikallisten asiantuntijoiden voimin: Kone-Viitasalo Raisiosta, Flexo-Power Porvoosta, Konetarvike Viitasaarelta, Koneliike Olenius Helsingistä ja Radical Motors Porista ovat nyt saman katon alla.Olet jatkossakin lämpimästi tervetullut asioimaan myymälöissämme paikan päällä, mutta nyt ostosten tekeminen ja huollon varaaminen on helppoa myös kotisohvalta – www.oikeakonekauppa.fi.Oikea Konekauppa on lämminhenkinen asiantuntijaverkosto, joka neuvoo oikean tuotteen valinnassa sekä huoltaa ja korjaa laitteet yhtä huolella kuin omansa. Meille on tärkeää, että ostamasi laitteen käyttö on sujuvaa, joten neuvomme ja opastamme käyttöönotossa mielellämme, eikä yksikään tuotteisiin liittyvä kysymys ole tyhmä.Oikeasta Konekaupasta löydät oikeat tuotteet, avuliaan ja asiantuntevan henkilökunnan sekä laadukkaan huollon kaikille laitteille. Myymme ja huollamme markkinoiden laadukkaimmat pienkoneet, menopelit, työkalut ja tarvikkeet vuosikymmenien kokemuksella.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.



Source link