Senior/Lead nrd:tä Pääpiirisuunnittelija, Murrelektronik Power – Vantaa


Etsimme pääpiirisuunnittelijaa, joka haluaa olla mukana kehittämässä uusimpia teknologioita. Liity nyt osaavaan huipputiimiin!

Haemme juuri sinua

Me Bravura Suomella etsimme pääpiirisuunnittelijaa asiakkaallemme Murrelektronik Power Oy:lle täysipäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävään valittava henkilö rekrytoidaan suoraan Murrelektronik Powerille. Mikäli viihdyt ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä itsenäistä ja laadukasta työtä inspiroivassa ympäristössä, Murrelektronik voi olla juuri oikea paikka sinulle!

Asiakasyritys

Murrelektronik on kansainvälinen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1975 Saksassa ja se onkin maailman johtava automaatioratkaisujen kehittäjä, valmistaja ja jakelija. Murrelektronikin tuotteet jaetaan neljään keskeiseen ryhmään: Virtalähteet ja ohjaus, liitännät, kaapelit/liittimet ja IO-järjestelmät. Tänä päivänä yrityksellä on yli 3 200 työntekijää 50 eri maassa. Murrelektronik Power Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2012 lähtien.

Murrelektronik erottuu laadukkailla ja innovatiivisilla tuotteillaan sekä kyvyillään kuunnella markkinoiden vaatimuksia. Asiakaslähtöinen lähestymistapa varmistaa, että räätälöityjen ratkaisujen ansiosta heidän asiakkaansa saavat aina parempia sovelluksia.

Etsimme nyt Murrelektronik Powerille pääpiirisuunnittelijaa Vantaalle. Kilpailukykyinen palkka määräytyy kokemuksen ja osaamisen perusteella. Innostavassa työympäristössä tarjotaan myös erilaisia työsuhde-etuja, kuten liikunta- ja lounasetu sekä työsuhdepyörä. Liity mukaan Murrelektronikin tiimiin ja ole osa heidän menestystarinaansa!

Pääasialliset työtehtävät:

Pääpiirisuunnittelijan työtehtäviin kuuluvat teho- ja induktiivisen elektroniikan suunnittelu sekä tuotteen pääkomponenttien valitseminen ja mitoittaminen laitteisiin.

Tarjoamme:

  • Innostavan työpaikan asiantuntevilla työkavereilla
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Kattavat työsuhde-edut
  • Joustavan työnantajan sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn
  • Vakituisen työn teknologian alalla

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Alan korkeakoulu- tai ylempää tutkintoa
  • Aiempaa työkokemusta tehtävästä
  • Vahvaa kiinnostusta teknologia-alaan
  • Erinomaisia kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Menestyäksesi tässä työssä, sinun tulee olla aiempaa osaamista pääpiirisuunnittelijan tehtävistä. Työskentelyotteesi on palveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Tule mukaan tiimiin ja ole osa tehoelektroniikan tuotekehitysyksikköä!

Lisätiedot

Aloitus: Sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä

Sijainti: Vantaa

Palkka: Sovittavissa osaamisen mukaan

Jos tunnistat itsesi edellä mainitusta kuvauksesta, niin älä epäröi hakea tehtävään pian, sillä etenemme aktiivisesti potentiaalisten hakijoiden kanssa.

Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työtehtävästä tai hakemuksestasi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse: 0504349907.



Source link