Asentaja Nobinalle, Nobina Oy – Oulu


Hei hyötyajoneuvojen asennuksesta kiinnostunut osaaja! Etsimme rautaista ammattilaista, joka haluaa olla mukana rakentamassa parempaa liikkumisen tulevaisuutta!

Haemme juuri sinua

Me Bravura Suomella etsimme linja-autoasentajaa asiakkaallemme Nobina Oy:lle täysipäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävään valittava henkilö rekrytoidaan suoraan Nobinalle. Mikäli viihdyt ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä itsenäistä työtä ja samalla myös kehittyä ammatillisesti, voi Nobina olla juuri oikea paikka sinulle!

Asiakasyritys

Nobina Oy on perustettu vuonna 1983 ja he ovat Pohjoismaiden suurin ja kokenein joukkoliikenteen ammattilainen. Suomessa heillä on n. 1500 työntekijää ja 500 linja-autoa. Nobina panostaa ympäristöasioihin ja taloudelliseen ajotapaan myös heidän omalla Vihreä Matka -konseptillaan. Nobina on myös Suomen suurin sähköbussiliikennöitsijä. Nobina kuljettaa joka vuosi 305 miljoonaa matkustajaa ja työllistää 13000 ihmistä Pohjoismaissa. Suomessa he toimivat pääkaupunkiseudulla, Turun seudulla ja ensi keväästä alkaen myös Oulun seudulla. Arvojensa mukaisesti he keskittyvät asiakkaiden matkustamisen helpottamiseen, toiminnan kehittämiseen vastuullisesti sekä toistenkunnioittamiseen. Nobina arvostaa tasapuolista ikä- ja sukupuolijakaumaa sekä vaalii etnistä ja kulttuurista monimuotoisuutta. Etsimme nyt heille linja-auton asentajaa Turkuun. Palkka määräytyy kokemuksen ja osaamisen perusteella AKT-työehtosopimuksen puitteissa. Innostavaan työympäristöön kuuluu myös työsuhde-etuja kuten liikunta- ja lounasetu. Liity mukaan Nobinan tiimiin ja ole osa menestystarinaa!

Pääasialliset työtehtävät:

Linja-autoasentajan tehtäviin kuuluvat monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Lisäksi työhön sisältyy työn suunnittelua ja valmistelua korjaamolla sekä pienimuotoisia kiinteistön kunnossapito- ja varustelutöitä.

Tarjoamme:

• Perusteellisen perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavan tiimin tuen

• Koulutuksen uusiin sähkölinja-autoihin

• Linja-autoasentajan mielenkiintoisia tehtäviä perinteisen ajoneuvotekniikan sekä modernin, ympäristöystävällisen sähkötekniikan parissa

• Vakituisen työn yhteiskunnallisesti tärkeällä alalla

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Alan koulutus ja/tai aiempaa työkokemusta tehtävästä

• Vahva kiinnostus ajoneuvotekniikkaan ja sähköbusseihin

• Hyviä kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaitoja

• Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

• D- tai C-ajokortti katsotaan eduksi

Menestyäksesi tässä työssä, sinulla tulee olla aiempaa osaamista asentajan tehtävistä. Työskentelyotteesi on palveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Tule mukaan tiimiin ja ole mukana rakentamassa vastuullista tulevaisuutta!

Lisätiedot

Aloitus: Sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä

Paikka: Oulu

Palkka: Työehtosopimuksen mukainen

Jos tunnistat itsesi edellä mainitusta kuvauksesta, niin älä epäröi hakea tehtävään pian, sillä etenemme aktiivisesti potentiaalisten hakijoiden kanssa.

Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työtehtävästä tai hakemuksestasi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse: 0504349907.



Source link